Atomium

WATERKEYN 2 ROOM

vanaf 800
6,8km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Voor kleine meetings
  • Bereikbaar met de lift
  • Sfeerverlichting
  • Niet geluidsdicht
  • Geen uitgeruste keuken
  • Audio sono niet inbegren
« Het Atomium verhuurt zalen in Brussel van 20 tot 150 personen voor bedrijven. Een spectaculair kader voor uw gasten. »

Het Atomium is een geronemmeerde locatie met zalen in Brussel waarvan de geschiedenis teruggaat tot de wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel. Het is niet alleen een wereldwijde architecturale referentie, maar het herbergt ook een zaal voor teambuilding in brussel.

De organisatie van een seminarie kan soms een grote opgave zijn. Het gebouw bestaat uit inox bollen met een diameter van bijna 18 meter die verbonden zijn met een metalen skelet. De zaal Waterkeyn II is één van de twee ruimtes in de middelste bol. Met zijn 50 m? biedt hij ruimte voor heel wat verschillende evenementen. Bijvoorbeeld 30 mensen voor een concert. Of 20 zitplaatsen voor een seminarie. Als u kiest voor een cocktail formule kunnen er 50 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Voor een banket kunt u tenslotte 30 mensen ontvangen.

De tarieven zijn afhankelijk van de vraag of u uw evenement overdag of ’s avonds wilt organiseren. Het plafond is op het hoogste punt 5m hoog. Door een moduleerbare verlichting kunnen er verschillende sferen gecreëerd worden. De vergaderzaal Waterkeyn 2 is natuurlijk toegankelijk via een lift.

Contacteren