Wild Gallery

UNIT 03

vanaf 2000
4km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Vrij van cateraar
  • Geen geluidslimiet
  • Daglicht mogelijk
  • Industriële architectuur
  • Industriële buurt
  • Geen ingerichte keuken
« Unieke zalen in brussel in een postindustriële stijl vlakbij de Brusselse Ring. Een verbluffende locatie ! »

De zaal UNIT 03 is onder de zalen brussel echt de zaal bij uitstek voor een bedrijfsevenement. Hij ligt in de mythische locatie Wild Gallery, een complex dat opvalt door zijn unieke karakter en zijn postindustriële architecturale stijl. Er zijn hier heel wat mogelijkheden voor teambuilding brussel, van een eenvoudige cocktail of vergaderzaal tot de organisatie van een sportief evenement.

Van alle zalen onderscheidt UNIT 03 zich door de mogelijkheid om met natuurlijk licht te werken dankzij de ramen die handig geplaatst zijn in het gebouw. De decoratie is heel puur gehouden zodat u die volledig kunt aanpassen aan uw evenement. Hiervoor zijn alle wanden bedekt met een dunne witte stof. Dat betekent natuurlijk ook dat diezelfde wanden op een ingenieuze manier gebruikt kunnen worden als projectiescherm als dat nodig is. Er kan ook een panoramische projectie gedaan worden.

De oppervlakte is bijna 290 m? en de capaciteit hangt af van de gewenste opstelling. In theateropstelling kunnen er 300 mensen plaatsnemen. Als u een staand evenement wilt organiseren, stijgt dat getal tot 500 mensen. Voor een formeel diner mag u rekenen op ongeveer 220 gasten.

Contacteren