Mmmmh !

THE KITCHEN

vanaf 750
3km van Brussel
2  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Culinaire animatie
  • Geïntegreerde keukens
  • Geïntegreerde winkel
  • Geen lawaai na 24u
  • Traiteur Mmmmh verplicht
  • -
« Wilt u een zalige zaal huren in Brussel? Stop dan met zoeken, u hebt de perfecte locatie gevonden! Proef maar…! »

In een paar jaar tijd is Mmmmh de ontegensprekelijke koploper geworden voor culinaire events in Brussel. Wilt u een zaal huren om uw gasten uit te nodigen voor een kookdemonstratie gevolgd door een degustatie? Dan bent u aan het goede adres om dit evenement te organiseren.

De keuken van Mmmmh ligt op het gelijkvloers en is de ideale plek voor culinaire evenementen en vergaderingen. De rolgordijnen zorgen ervoor dat de ruiten die uitgeven op de straat in een oogwenk verduisterd kunnen worden. Er kan echter geen geluidsapparatuur geïnstalleerd worden in de zaal vanwege het late uur van de meeste evenementen en van de aard van de zaal. De traiteur is vanzelfsprekend één van de chefs die aan de locatie verbonden zijn. Er bestaan verschillende formules om uw project gegarandeerd tot een succes te maken. U krijgt niet alleen een chef die een perfecte kennis heeft van alle technieken en producten, maar bovendien is het materiaal dat ter beschikking gesteld wordt van de allerhoogste kwaliteit.

Een culinaire samenwerking of juist een harde concurrentie tussen verschillende teams – aan u om de formule te kiezen die u het beste uitkomt en te genieten van een welverdiende maaltijd.

 

Contacteren