Domaine du Château de Modave

THE BARN

vanaf 200
22km van Durbuy
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Uitzonderlijke ligging
  • Daglicht
  • Audiovisuele apparatuur
  • Vaste cateraar
  • Geen tolkencabine
  • Op het platteland
« Op zoek naar verhuur zaal voor uw evenementen ? Het Château du Modave op amper 22 km van Durbuy, is een uitstekende keuze. »

De Schuur van het Domaine du Château du Modave is een pittoreske locatie die centraal op het domein gelegen is. De verhuur zaal is perfect geschikt voor een origineel diner bedrijf of als zaalverhuur voor evenement. Het is een grote, elegante ruimte met een uitgesproken landelijke stijl, hoge plafonds en grote houten balken. Voor vergaderingen kan de ruimte opgedeeld worden in alkoven die hiervoor ontworpen zijn. Het is ook perfect mogelijk om er tentoonstellingen te houden of maaltijden te organiseren.

Door de ruime oppervlakte van 365 m? kunt u in De Schuur tot 350 gasten een staanplaats geven of zijn er 250 zitplaatsen. De Schuur beschikt vlakbij ook over een toegang tot een private binnenkoer. Wat het noodzakelijke materiaal betreft, beschikt de zaal over een scherm, een whiteboard, een internetverbinding, een fax, een kopieermachine, een DVD-speler en een flip chart. Dit uitzonderlijke kader onderscheidt zich door de grote lichtinval, waardoor de schoonheid van de zaal benadrukt wordt.

De keuze van de traiteur is niet vrij, maar is afhankelijk van de partners van het domein. Deze landelijke omgeving is zonder problemen toegankelijk.

Contacteren