Théâtre de Liège

SALLE DES PIEDS LEGERS

vanaf 750
1,2km van Luik
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
« Een zaal nodig voor bedrijfsevenementen? Dan vindt u hier een prachtige, creatieve en originele zaal voor een vriendelijke prijs. »

De Salle des Pieds Légers is een luxueuze ontvangstruimte in het Théâtre de Liège. Deze ruimte voor bedrijfsevenementen kan er zich op laten voorstaan dat hij maximum 200 mensen rechtstaand kan ontvangen tussen zijn muren. Hij is vooral aan te raden voor recepties of zelfs voor de organisatie van een nationale conferentie.

De Salle des Pieds Légers van het Théâtre de Liège onderscheidt zich door zijn elegante eenvoud en zijn natuurlijke licht dat zo’n aparte sfeer creëert. Er zijn heel veel mogelijkheden in deze zaal want het is een polyvalente zaal. De combinatie van de grote capaciteit en zijn afmetingen zorgen ervoor dat er hier veel projecten in ondergebracht kunnen worden. Hij kan bogen op een ruime oppervlakte van 146 m?. Het tarief is uniek en bedraagt 750 euro per keer.

De Salle des Pieds Légers van het Théâtre de Liège heeft zelf geen geluids- of videoapparatuur, dus die moet u zelf meebrengen voor een evenement. Wat de akoestiek betreft, wijzen we op een lichte galm in de zaal. Door zijn capaciteit van 200 mensen valt de zaal onder de zalen met een middelgrote capaciteit.

Het Théâtre de Liège is een aangename locatie voor wie zalen wil huren in het hart van een bruisende stad. Hij blinkt uit door zijn architecturale elegantie en een vrij hedendaags interieur.

Contacteren