Fine Arts Museum

MUSEUMCAFE

vanaf 100
1,2km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Centrale ligging
  • Uitzonderlijk kader
  • Privé bezoek mogelijk
  • Opbouw vanaf 17u
  • Geen fuif/dansen
  • Verplichte traiteur
« Een zaalhuur voor een evenement? Waarom dan niet de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten? Een combinatie van hoge kwaliteit en een centrale ligging. »

De zaal Museumcafe van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten is een ideale zaalhuur voor een evenement zoals een dining evenement. Hij ligt uiterst centraal op ongeveer 1 km van het centrum van Brussel.

De context is niet minder uitzonderlijk,  want het gaat over één van de mooiste gebouwen van de stad, met name de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. Deze feestzaal te huur met de uitstraling van een café geeft door zijn afmetingen de mogelijkheid om tot 150 mensen uit te nodigen voor een walking dinner (een klassiek diner is hier niet mogelijk). De zaal is toegankelijk via de Regentschapsstraat. Door de nabijheid van het veel grotere Forum zijn er talloze creatieve combinaties mogelijk.

Houd er wel rekening mee dat de tarieven hoger zijn op maandag, zondag en feestdagen. Naast de gewone huur van de zaal voorzien de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in het pakket ook: verzekering, schoonmaak van de locatie, toezicht, vestiaires en alle energieverbruik.

De locatie geeft geen toestemming voor de organisatie van dansavonden in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten.

Contacteren