Château de l’Ardoisière

METAIRIE

vanaf 2600
33km van Namen
1  Room
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • 16 kamers ter plaatse
  • Grote prive-parkeerplaats
  • Groot park en vijver
  • Niet vrij van cateraar
  • Geen airconditioning
  • Niet centraal gelegen
« Stel u uw teambuilding voor in een charmante en opvallen authentieke zaal in Waals-Brabant. Ideaal gelegen op 40 km van Brussel. »

De zaal Metairie maakt deel uit van het domein van het Château de l’Ardoisière, op 40 km van Brussel, in het hart van Waals-Brabant. Hij biedt een ongeziene combinatie van klassieke elementen die eigen zijn aan het leven in een kasteel met hedendaagse nuances.

Het domaine de l’Ardoisière is ondertussen een bekende locatie voor de organisatie van evenementen zoals een teambuilding in een landelijke omgeving doordrongen van elegantie. Het kasteel is omgeven door een reusachtig privé park van bijna 4,5 ha met indrukwekkende bomenrijen, waterpartijen en kunstwerken in alle stijlen.

De capaciteit voor teambuilding activiteiten wordt enkel op aanvraag doorgegeven. De zaal in het Château de l’Ardoisière heeft een totale oppervlakte van 350 m?, verdeeld over een gelijkvloers van 200 m? en een verdieping van 150 m?. Er is een ruime private parking ter beschikking voor de gasten. Bovendien zijn er 16 luxueus ingerichte kamers beschikbaar voor wie op het domein wil blijven overnachten na teambuilding events.

In de huur van de zaal is ook het benodigde materiaal inbegrepen voor een eventuele conferentie. De traiteur is niet vrij te kiezen.

Contacteren