Ferme de la Haillebaude

MAIN EVENT HALL

vanaf 1100
39km van Brussel
1  Room
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Courtyard en terras
  • Grote prive-parkeerplaats
  • In de natuur
  • Niet vrij van cateraar
  • Geen airconditioning
  • Niet centraal gelegen
« U heeft een zaal gevonden voor uw teambuilding events : de Ferme de la Haillebaude is authentiek en in het groen gelegen. Amper 25 km van Brussel. »

Dit prachtige landgoed ligt midden in het Domaine de Seneffe, dat bekend staat om de talloze kastelen in de omgeving. Deze oude boerderij uit de 18de eeuw heeft een intensieve renovatie ondergaan en is nu een uitgelezen locatie voor al uw evenementen. Hij vormt een combinatie van moderne functies en een geschiedkundig gebouw, met alle charmes die daarmee gepaard gaan.

De ligging is echt perfect: het is amper 25 minuten rijden naar Brussel! In totaal worden er 330 m? verhuurd, verdeeld over twee aparte ruimtes, namelijk de schuur en de ceremoniezaal.  U kunt hier terecht voor de voorbereiding van teambuilding events of bedrijfsfeesten. Niets weerhoudt u er ook van om de schitterende vergaderzalen te ontdekken.

De schuur heeft een oppervlakte van 250 m? voor teambuilding activiteiten en de ceremoniezaal van 80 m?. Het kader is opvallend authentiek en brengt u rechtstreeks in contact met de omringende natuur. De voorzieningen in de zaal omvatten onder andere een licht- en klankinstallatie en een private parking voor de gasten. De Ferme de Haillebaude ligt in het dorp Feluy. Perfect dus voor een teambuilding.

 

Contacteren