Ferme de Mehaignoul

MAIN EVENT HALL

vanaf 700
16km van Namen
1  Room
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Toegang via snelweg
  • Grote prive-parkeerplaats
  • Grote oppervlakte
  • Niet vrij van cateraar
  • Geen airconditioning
  • Niet centraal gelegen
« Reserveer de prachtige Ferme de Mehaignoul voor teambuilding activiteiten. Uw gasten en uzelf komen hier tot rust. »

De Ferme de Mehaignoul is symbolisch voor Wallonië en stelt u zijn unieke landelijke charme voor. De verschillende polyvalente zalen zullen u verbazen met hun elegante eenvoud en hun vermogen om zich aan te passen aan elk soort evenement: teambuilding activiteiten, huwelijk, banket, seminarie of avondfeest.

Vanuit Brussel doet u er ongeveer 25 minuten over via de autostrade. Het domein van de Ferme de Mehaignoul is een oude heerlijkheid uit 1380 die in de 20ste eeuw gerenoveerd is. De structuur bestaat uit 2 gebouwen, met name het herenhuis en de bijhorende boerderij. Naast de uiterst vlotte toegang biedt de Ferme de Mehaignoul ook zeer grote ruimtes. Het aantal bezoekers voor een teambuilding kan variëren van 90 tot 400, afhankelijk van de opstelling waarvoor u kiest. De Ferme de Mehaignoul bestaat uit verschillende zalen met een totale oppervlakte van 1000 m?. Bij de huur van de zaal is een basisinstallatie voor licht en geluid inbegrepen, evenals een grote parking voor de bezoekers.

De locatie verzoent een authentiek landelijk kader met een hedendaagse elegantie en is dus perfect voor al uw teambuilding events.

Contacteren