Fine Arts Museum

MAGRITTE ROOM

vanaf 100
1,2km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Centrale ligging
  • Uitzonderlijk kader
  • Privé bezoek mogelijk
  • Opbouw vanaf 17u
  • Geen fuif/dansen
  • Verplichte traiteur
« Elk dining evenement wordt een succes door de prachtige locatie en de uiterste zorg die de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten eraan besteden. »

Deze zaal, die met trots de naam draagt van een van de bekendste Belgische schilders, kan zelfs de meest kritische bezoekers bekoren. Kort samengevat is het een unieke feestzaal te huur met surrealistische toetsen.

Deze zaal ligt in het hart van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, op een boogscheut van het centrum. Dit is een geprivilegieerde locatie die borg staat voor evenementen van hoog niveau. De zaal Magritte beroept zich resoluut op een meer “ intieme” sfeer dan de andere zalen in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en met reden: hij biedt tot 150 zitplaatsen voor uw gasten bij een dining evenement of 220 plaatsen bij een walking dinner. Er gelden verschillende tarieven op maandag, zondag of feestdagen.

Zoals bij alle zaalhuur voor een evenement in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten zijn de kosten voor verzekering, energieverbruik, schoonmaak, vestiaire en toezicht inbegrepen in de prijs. Als u een traiteur nodig hebt, moet u zich wenden tot de locatie, aangezien die al een samenwerking heeft met een aantal mensen. Daarnaast zijn er op aanvraag ook geleide bezoeken mogelijk.

Het opzetten van een evenement is niet mogelijk voor 17 uur om het goede verloop van de activiteiten in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten niet in het gedrang te brengen.

Contacteren