The Event Lounge

LOUNGE BAR & SALON

vanaf 3000
4,9km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Glamoureus en design
  • Natuurlijk daglicht
  • All-in concept
  • Slechts één ingang
  • Geen air-conditioning
  • Industriële zone
« Wilt u een conferentie organiseren in Brussel ? Dan moet u snel The Event Lounge bekijken! Hier zijn talloze combinaties mogelijk. »

Deze dubbele ruimte met de naam Lounge Bar en Salon ligt in het complex The Event Lounge in Brussel. Door zijn inrichting is het de locatie bij uitstek voor een conferentie, een congres of als polyvalente zaal.

Het interieur van dit congrescentrum in brussel kenmerkt zich door een decoratie die helemaal in zwart en wit gehouden is. De witte glinsterende kandelaars in de hele zaal zorgen voor een optimale verlichting voor allerhande evenementen. Er heerst duidelijk een eigentijdse sfeer maar is intimistisch genoeg om alle gasten op hun gemak te stellen en hen een onvergetelijke avond te bezorgen. Het licht kan heel gemakkelijk geregeld worden met een regelpaneel in de zaal. De Lounge Bar & Salon omvat een hoogwaardige geluidsinstallatie met een meervoudige CD-speler en een adaptor voor ipods.

U komt overdag? Geen probleem! De glas-in-loodramen zorgen ervoor dat er natuurlijk licht binnenkomt dat niets afdoet aan de charme van de zaal. Er is één enkele toegang tot de zaal. De locatie heeft niet de mogelijkheid om air conditioning te installeren. Deze schitterende locatie zal heel veel effect sorteren bij uw gasten door zijn postmodern/industrieel design die niemand onberoerd kan laten.

Contacteren