Cercle de Lorraine

INTERIOR COURTYARD

vanaf 7000
2km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Unieke ruimte
  • Parking
  • Centrale ligging
  • Geen lawaai na 24u
  • Geen daglicht
  • Hoge prijs
« U heeft de perfecte locatie gevonden voor een diner van het bedrijfsleven. De Cercle de Lorraine charmeert door zijn authenticiteit en elegantie. »

Het Binnenhof is één van de meest gereputeerde zalen van de bekende Cercle de Lorraine in het hart van Brussel. Het leent zich uitstekend voor een diner van het bedrijfsleven. De uiterst originele inrichting maakt de huur van zaal geschikt voor het creëren van business event.

Het Binnenhof kan volledig aangepast worden zodat het een succes maakt van uw evenement. De location van deze salle pour événement wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Dit buitenterras is zorgvuldig overdekt met behulp van moderne spitstechnologie. Dit versterkt natuurlijk het unieke en gastvrije karakter dat zo typisch is voor deze zaal. Er is een totale oppervlakte van 400 m?. Voor een « ontbijt/diner » opstelling kunt u hier 350 gasten ontvangen. Als u daarentegen kiest voor een « walking » formule loopt dit echter op tot 600 mensen. Als u hier een cocktail organiseert, kunnen er 700 mensen deelnemen. Als het tenslotte gaat om een « theater » opstelling kunnen hier gemakkelijk 400 mensen plaatsnemen.

We mogen ook niet vergeten te vermelden dat de zaal beschikt over een parking zodat uw gasten kunnen genieten van alle comfort.

 

Contacteren