Nine City Event Halls

GROUND FLOOR & MEZZANINE

vanaf 100
5,1km van Brussel
2  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Centrale ligging
  • Grote parkeerplaats
  • Aanpasbare ruimtes
  • Kosten van parkeerplaats
  • Stedelijk complex
  • Geen tuin of terras
« Een zaal huren in Brussel voor een bedrijfsevenement? De Nine City Event Halls zijn dan een nobele onbekende. Ontdek ze nu. »

De Nine City Event Halls zijn dé referentie voor evenementen en vergaderingen in Brussel, dankzij de ideale ligging in het centrum van de stad. De zaal is heel gemakkelijk bereikbaar dankzij een grote parking vlakbij.

Wilt u een zaal huren? Het gelijkvloers is een reusachtige ruimte van 650 m? waar u tot 400 mensen kunt ontvangen voor een galadiner. Bovendien kunt u gerust ook de mezzanine huren voor een optimale combinatie met het gelijkvloers. De zaal is naar uw wensen aan te passen en kan een meer intimistische sfeer bieden om een kleiner evenement te organiseren. Het is belangrijk om te weten dat de dichtstbijzijnde parking voor de Nine City Event Halls een onafhankelijke parking is en dat de gasten dus moeten betalen.

De inrichting van de zaal zal zelfs de meest veeleisende mensen onder ons kunnen bekoren met zijn uitgesproken trendy lounge sfeer. Het is niet onbelangrijk om te weten dat er geen ruimte buiten is bij de Nine City Event Halls. Verder kunt u uw vleugels uitstrekken en heel wat verschillende projecten bedenken, van de lancering van een auto tot een ondernemingsraad.

 

Contacteren