Domaine du Château de Modave

FURSTENBERG ROOM

vanaf 200
22km van Durbuy
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Uitzonderlijke ligging
  • Daglicht
  • Audiovisuele apparatuur
  • Vaste cateraar
  • Geen tolkencabine
  • Op het platteland
« Zoekt u een locatie voor een origineel diner bedrijf in de buurt van Durbuy? Dit is een prachtige locatie, karaktervol en met parking. »

De zaal Furstenberg springt in het oog vanwege zijn grote oppervlakte en zijn algemene afmetingen. Hij is geschikt voor origineel diner bedrijf, zaalverhuur voor een evenement of hij is ideaal als voor vormingen. Een groot voordeel is dat u veel gasten kunt ontvangen zonder dat dit een probleem vormt. De zaal heeft namelijk een oppervlakte van 255 m?. Bij slecht weer is de zaal Furstenberg een perfect alternatief voor De Schuur.

Als u een ronde tafel organiseert, is er plaats voor 200 mensen. Bij een theateropstelling zijn er 400 zitplaatsen. Voor een cocktail is er plaats voor maximum ongeveer 300 gasten. De toegang tot de zaal vormt voor niemand een probleem, ook niet voor mensen met een beperkte mobiliteit. Net als De Schuur beschikt de zaal Furstenberg over al het nodige materiaal. Zo zijn er met name een scherm, een geluidsinstallatie, een flip chart, een whiteboard, een internetverbinding en een DD-speler.

Ondanks de afmetingen van de zaal wordt hij perfect verlicht met daglicht. De traiteur is niet vrij te kiezen, maar wordt opgelegd door het huis. Een ideale verhuur zaal.

Contacteren