Opéra Royal de Wallonie-Liège

FOYER GRETRY

vanaf 1500
2,5km van Luik
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
« Stop met zoeken naar een locatie voor uw bedrijfsevenementen ! De Opéra Royal de Wallonie-Liège is het toppunt van originaliteit. »

De Foyer Gretry van de Opéra Royal de Liège is uiterst voor bedrijfsevenementen. Zijn gerichte functie als restaurant kan gebruikt worden om evenementen van zeer hoge kwaliteit te organiseren.

De Foyer Gretry van de Opéra Royal de Liège is vooral geschikt voor recepties en zal alle aanwezige gasten met verstomming slaan. Dit uitzonderlijke kader ligt in het hart van de stad Luik waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor de gasten. Het is perfect om hier zalen te huren. Door de recente renovatie is het een perfecte locatie voor de organisatie van dergelijke evenementen, waardoor er een elegant contrast ontstaat met de historische kant van het gebouw zelf.

Naast de hoofdeetzaal heeft de Foyer Gretry van de Opéra Royal de Liège ook een privé salon voor iedereen die een rustiger plekje zoekt tijdens een evenement.  De traiteur is jammer genoeg niet vrij te kiezen en wordt aangewezen door de directie van de Opéra Royal de Liège. Maar laat dit u niet tegenhouden, want het is één van de referenties op dit vlak. De directie behoudt zich ook het recht voor om een dansavond te weigeren.


This outstanding place is nested in the city center of Liège city which guarantees easy and fast access to everybody. This surely comes into play as a strong advantage. The recent renovation that the place has undergone makes it a perfect venue for all types of events in need of a classy environment. The interior decoration adds a fine contrast to the historical structure of the place. Besides the main room, the Gretry Foyer hall has its own salons for anyone looking for a quite moment aside.


Il it to know that the caterer cannot be freely chosen but must be selected among the Opéra Royal de Wallonie-Liège partners. Also, the establishment keeps its right to refuse all dancing parties and musical evenings. This has been set with regard to neighborhood disturbance concerns. But hopefully, this shall not be a brake to your booking intention considering the venue qualities.

Contacteren