The Event Lounge

CONVENTION 1 & COCKTAIL

vanaf 5000
4,9km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Polyvalente zaal
  • Ligging
  • Technische setup incl.
  • Geen natuurlijk daglicht
  • Industriële zone
  • Slechts één ingang
« De zaal voor een congres in Brussel. The Event lounge is synoniem voor puur design. Ontdek hem snel. »

De grote studio Convention 1 + Cocktail is een combinatie van twee zalen met een gemeenschappelijke oppervlakte van bijna 1250 m?, waar er grote en grootse evenementen georganiseerd kunnen worden. Hoewel het in essentie een polyvalente zaal blijft, zorgt de uitrusting ervoor dat hij ook geschikt is voor een congres of als congrescentrum in brussel. Bovendien leent de locatie zich voor een conferentie.

De twee zalen Convention 1 + Cocktail kunnen aaneengeschakeld of gesplitst worden met een gordijn dat indien nodig een perfecte isolatie geeft. Zo wordt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een presentatie te geven en tegelijkertijd een cocktail te organiseren. De uitrusting van beide zalen is van hoge kwaliteit en omvat een videoprojector, microfoons, lichte projectoren van het type “8 automatic”, een lichtinstallatie en een podium.

Er zijn dus geen beperkingen meer voor uw creativiteit: de megastudio Convention 1 + Cocktail in het complex The Event Lounge geeft u de mogelijkheid om al uw ideeën de vrije loop te laten.

We moeten wel benadrukken dat er geen daglicht in de zaal komt en dat er dus uitsluitend met kunstlicht gewerkt wordt.

Contacteren