Brussels Event Brewery

BREWERY STUDIO 1&2

vanaf 2850
2,2km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Break-outs
  • Toegankelijk rolstoelgeb.
  • Party mogelijk
  • Geen daglicht
  • Niet in het stadscentrum
  • Shuttleparking (850m)
« Bent u op zoek naar een feestzaal te huur? Doe dan een beroep op Brussels Event Brewery voor een onvergetelijk bedrijfsevenement. »

De Studio’s 1 en 2 in de Brussels Event Brewery zijn samen als feestzaal te huur om een hele waaier aan evenementen te organiseren, zoals een dining evenement.

Studio 1 heeft een oppervlakte van 360 m? en een plafond van 5,5 m hoog. De vloer is helemaal vlak en bestaat uitsluitend uit beton. Op specifieke vraag zijn er ook tribunes voor het publiek beschikbaar. Het plafond heeft een technische functie, waardoor er allerhande artistieke projecten georganiseerd kunnen worden waarvoor klank en licht nodig is. De maximum capaciteit van Studio 1 is 400 personen in een concertopstelling.

Studio 2 biedt met zijn 400 m? nog meer ruimte met een even hoog plafond. De samenstelling en de structuur van de ruimte zijn vergelijkbaar met die van Studio 1 (betonnen vloer, technisch plafond, perfecte geluidsisolatie). Deze zaal biedt in totaal 600 staanplaatsen. De twee ruimtes hebben breakout rooms en zijn toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. De Brussels Event Brewery ligt in de industriële wijk van de stad op ongeveer 2 km van het stadscentrum en is dus ideaal als zaalhuur voor een evenement.

Contacteren