Nine City Event Halls

BAR & MEZZANINE

vanaf 100
5,1km van Brussel
2  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Centrale ligging
  • Grote parkeerplaats
  • Ingerichte ruimte
  • Kosten van parkeerplaats
  • Stedelijk complex
  • Geen tuin of terras
« Een zaal nodig voor al uw vergaderingen? Dan is de Nine City Event Halls in Brussel een uitstekende keuze met veel mogelijkheden. »

De Nine City Event Halls zijn een geheel aan ruimtes met een urban en trendy look in hartje Brusselvoor wie een evenement wil organiseren. De ruimte van de bar, in combinatie met de mezzanine, geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een oppervlakte van 450 m? en tot 400 gasten uit te nodigen in het kader van een walking dinner.

De goede ligging van de zaal is een ontegensprekelijk voordeel, dat nog aangevuld wordt met een parking in de nabijheid om de bereikbaarheid voor de gasten te vergroten. Deze parking is echter onafhankelijk van de locatie en is dus betalend voor de gebruikers. De bar van de Nine City Event Halls is een geraffineerd hoekje, dat zowel loungy als warm is. We willen wel vermelden dat er geen plaats buiten is.

De bar en de mezzanine bieden bijna oneindig veel mogelijkheden voor allerhande projecten, evenementen en vergaderingen. De zaal is helemaal aan te passen, waardoor alle ideeën tot leven gewerkt kunnen worden. Of u nu een seminarie, een modeshow of een personeelsfeest wilt organiseren, dat zijn allemaal evenementen die in de Nine City Event Hall met open armen ontvangen worden. Een zaal huren in Brussel? Denk dan eens aan de Nine City Event Halls.

Contacteren