The Egg

AUDITORIUM

vanaf 3500
2,7km van Brussel
3  zaal/zalen
Contacteren
De plus punten ++
De minpunten -
  • Uitschuifbare tribune
  • Technische setup incl.
  • Airconditioning
  • Hoog plafond
  • Postindustriële stijl
  • Geen daglicht
« Iedereen zal verrukt zijn van The Egg voor de organisatie van congressen. Ontdek deze locatie hier. »

The Auditorium quickly became  a new standard en terms of symposium conference, symposium or seminar and symposium event in Brussels. The venue is located in the Egg, right in the very center of Brussels city. The Auditorium is also adapted for congress type events.


Het Auditorium is een referentie in de wereld van de congressen. In het complex the EGG, in het hart van de hoofdstad van Europa, is het Auditorium de referentie voor een congres in belgie.

Zoek u een conferentiecentrum, dan biedt het Auditorium bijna 900 zitplaatsen in een theateropstelling. In een klassieke opstelling of voor een walking dinner kunt u 850 mensen ontvangen. De totale oppervlakte is 700 m?. De maximale capaciteit wordt bereikt met een uitklapbare tribune die hiervoor speciaal ontworpen is en die voor 415 extra zitplaatsen zorgt. Wanneer de tribune wordt ingeklapt, verandert de ruimte in een reusachtige polyvalente black box die voor bijna elk evenement geschikt is.

Het technische materiaal dat ter beschikking gesteld wordt is een voorbeeld in zijn genre en zal zeker voldoen aan uw behoeften. We willen zeker de uitstekende airconditioning vermelden die zorgt voor een ideaal klimaat in het Auditorium. Door zijn natuurlijke bouwstijl heeft het Auditorium bovendien een uitstekende akoestiek. De niet te verwaarlozen hoogte van het plafond en de postindustriële sfeer geven de zaal een aparte charme en uitstraling.


Technical gear is also available through the rental of the place. Among other things, we shall mention the air conditioning system as to ensure ideal temperature. Besides, due to its construction, the Auditorium benefits from a top-level acoustic environment. The ceiling’s height, quite significant, and the post-industrial charm of the room will most certainly make lasting impression on your guests.

Contacteren